KSLA Nytt & Noterat 4-2018

  • Pop up-restaurangen Från Brus till Sus
    Juryns favoritkoncept vid årets Caseutmaning tog skogen till staden för att i rofylld miljö öka stadsmänniskans förståelse för skogens nytta.
  • 3 inspirationsföreläsningar
    Casedeltagarna fick inspiration av en internationell skogsskötselexpert, en specialist på strategisk utveckling och en kommunikationsstrateg.
  • Skogens rödlista 2050
    Rödlistans längd är inget mått på skogens biologiska mångfald. Det stod snart klart för alla som deltog i akademiens novembersammankomst.
  • Agenda 2030 och skogen
    Ett seminarium om hur Sverige kan bidra globalt genom sin politik och hur svenska skogsföretag kan bidra till och dra nytta av Agenda 2030.
  • Studieresan i Nederländerna fortsätter
    Kommittén för livsmedelsproduktionens värdekedja besökte Foodvalley, ett food tech-centrum i Gelderland-provinsen. Fler rapporter.

Och mer – trevlig läsning!

Du som hämtar här till höger, sparar pdf:n och öppnar den i din Acrobat Reader: Vi rekommenderar att visa tvåsidigt/dubbelsidigt med försättsblad.