Mycket om mat. Dess kemi och fysik, mathistoria, The Oxford Symposium on Food and Cookery, ett danmarksbesök m m. Boksläpp: Den svenska agrarhistorien på engelska i ett band. Vilthistoria, fiske och vattenbruk.
Hur blir man skogsakademiker och hur ser framtiden ut för denna profession? Idag pågår en rad större förändringar som skapar både utmaningar och möjligheter. Hur de etablerade skogsakademiska utbildningarna ska förhållas till dessa är inte självklart – vad behöver bevaras, utvecklas eller göras om helt?
Rapporter från två skogliga arrangemang, åsikter om NNR 2022, en presentation av boken Ichthyologia – nu på svenska, m m.
Vårnumret 2015, med information från ett urval av akademiens aktiviteter.
Sommarnumret! Skogens ekosystemtjänster. Landskapsforum. Vårexkursion till Strömsholm. Skogsskötsel för olika värden. Akademisamarbete om konsten, människan och landskapet. Lantbrukets betydelse för Afrikas utveckling. M m!