KSLA diskuterar ”Farm to Fork”-strategin, om EU:s Jord-till-Bord-strategi, vid ett webbinarium i januari. Hur kopplar strategin ihop med den gröna given och pågående policyarbete inom EU och på vilket sätt kommer detta att påverka hur den svenska livsmedelskedjan kan nå en ökad hållbarhet?
Webbinariet kommer att ge kunskap och insikter om
Webbinariet arrangeras av KSLA:s Kommitté för hållbar svensk matproduktion och -konsumtion.
16/5: Välkommen på ett en kunskapsintensiv eftermiddag, där vi belyser frågeställningar kring lönsamhet i odlingssystemet.
16/5: Välkommen på ett en kunskapsintensiv eftermiddag, där vi belyser frågeställningar kring…
30–31 maj: Vi samverkande akademier går nu vidare i det gastronomiska utvecklingsarbetet genom att förstärka gastronomiska besöksmål och bidra till att utveckla nya attraktiva måltidsdestinationer i hela Sverige.
30–31 maj: Vi samverkande akademier går nu vidare i det gastronomiska utvecklingsarbetet…
22/5: Vi behöver bli bättre på att samverka kring vattenhushållning och hur vi hanterar vatten i landskapet. Seminariet innehåller både ett klimatperspektiv och olika exempel på samarbeten och arbetssätt som lyfter frågan om vatten och vattenhushållning från fältet och stadsplanen till en landskapsnivå.
22/5: Vi behöver bli bättre på att samverka kring vattenhushållning och hur…
27/5: Arbetsgruppens slutrapport tar upp resursförbrukningen, inklusive förbrukningen av fossil energi, i ett brett perspektiv, och presenteras vid detta seminarium.
27/5: Arbetsgruppens slutrapport tar upp resursförbrukningen, inklusive förbrukningen av fossil energi, i…