Rundabordssamtal för särskilt inbjudna
Mot bakgrund av den omfattande kunskap och insikt kring vilka hinder och möjligheter som finns för en hållbar svensk konsumtion och som både konsument och handeln står inför, vill kommittén ta del av olika kompetenser i denna fråga. Som en fortsättning på frukostseminariet bjuder den in utvalda aktörer till detta rundabordssamtal.
Den nystartade treåriga Kommittén för hållbar svensk matproduktion och -konsumtion (Hållbar Mat) startar sitt arbete med ett frukostseminarium med temat hållbarhet för att utifrån ett handels- och konsumentperspektiv skapa en bild av hinder och möjligheter. Lärdomarna kommer utgöra inspel för kommitténs treåriga arbete med uppdraget att främja en hållbar svensk konsumtion och produktion av livsmedel.
Kommitténs mål är att:
Välkommen till ett webbinarium den 19 maj med uppdateringar om utvecklingen inom…
Webinar Sept 8 on the drivers of pandemic emergence with PhD Vet…
Särskilt inbjudna diskuterar den 21 april Formas sammanställning och analys av hur…
Webbinarium 20 april som fokuserar på social hållbarhet och är en del…