Se filminspelning från aktiviteten!
Mat äter vi för att det är gott, för att hålla oss friska, för att uttrycka vår personlighet, för att uppleva gemenskap. Skälen är många till varför vi väljer matmönster och särskilda livsmedel. KSLA:s seminarium ”Mat i tiden – livsstil, mode eller hälsa” vill belysa några av dessa matens betydelser för individer och samhälle.
Mat i tiden-seminariet kommer att belysa och diskutera en rad aspekter av en fråga som berör folksjälen djupt.
Hjärtligt välkomna!
@KSLA_Academy #matitiden
Moderator Tommy Cederholm, professor i klinisk nutrition, Uppsala universitet
Välkommen till ett webbinarium den 19 maj med uppdateringar om utvecklingen inom…
Webinar Sept 8 on the drivers of pandemic emergence with PhD Vet…
Särskilt inbjudna diskuterar den 21 april Formas sammanställning och analys av hur…
Webbinarium 20 april som fokuserar på social hållbarhet och är en del…