Se filminspelning från aktiviteten!
Mat äter vi för att det är gott, för att hålla oss friska, för att uttrycka vår personlighet, för att uppleva gemenskap. Skälen är många till varför vi väljer matmönster och särskilda livsmedel. KSLA:s seminarium ”Mat i tiden – livsstil, mode eller hälsa” vill belysa några av dessa matens betydelser för individer och samhälle.
Mat i tiden-seminariet kommer att belysa och diskutera en rad aspekter av en fråga som berör folksjälen djupt.
Hjärtligt välkomna!
@KSLA_Academy #matitiden
Moderator Tommy Cederholm, professor i klinisk nutrition, Uppsala universitet
Flera guidade turer, spännande föreläsningar och som avslutning öppet hus på Enaforsholm…
Med anledning av FN:s toppmöte om livsmedelssystem, Food Systems Summit 2021 (FSS)…
We welcome our new fellows in this webinar. Each new fellow will…
Om förädling av skogsträd och lantbruksväxter för bättre anpassning till förändrat klimat