KSLA om coronaviruset (Covid-19)

När det gäller coronaviruset följer KSLA myndigheternas rekommendationer. Vi har utvecklat våra möjligheter att hålla digitala möten, webbinarier o s v. Alla större möten, seminarier och studieresor ställs in, åtminstone året ut.


Tills vidare ställer KSLA in alla större fysiska möten och seminarier inklusive studieresor. Däremot har vi utvecklat våra möjligheter att hålla digitala möten, webbinarier o s v. Följ vad som händer under Aktiviteter.

Vid de mindre möten som anordnas i KSLA:s lokaler ser vi till att deltagarna kan sitta på tillräckligt avstånd från varandra och det är också möjligt att delta via olika digitala sammanträdesplattformar. Kontakta ansvarig kansliperson för tekniska möjligheter vid medverkan på distans.

Vi ber den som känner minsta symptom på luftvägsinfektion, eller på annat sätt känner sig sjuk eller varit i kontakt med virussmittade personer att inte delta på plats i möten för att undvika smittspridning. Detta gäller fjorton dagar efter kontakten. Vi uppmanar även dig som tillhör riskgrupperna, att inte delta på plats i möten för att undvika att bli smittad.

KSLA:s kansli följer rekommendationerna och finns tillgängliga antingen på plats eller per telefon och mejl. Utvärdering av läget sker kontinuerligt.

 


Så ska Sverige försörja befolkningen med mat i kris och krig

Den pågående covid 19-pandemin visar att en robust livsmedelsförsörjning är livsviktig för…

Äganderätten till jord och skog – ett dagsaktuellt ämne

Äganderättsfrågan har på senare tid seglat upp som ett allt större orosmoment…

Biblioteket är tillsvidare stängt! Besök kan göras efter överenskommelse.

Koll på biokol

Biokol drar till sig ett allt större intresse från flera olika grupper…