Anmäl dig till mentorskapsprogrammet 2019

Vill du få möjlighet att dela dina tankar och erfarenheter med någon som har lång erfarenhet av de gröna näringarna?

 

Då kan KSLA:s mentorskapsprogram vara något för dig!

Mentorskapet erbjuder dig som ung i de gröna näringarna möjlighet att matchas ihop med en av KSLA:s många erfarna ledamöter – samtidigt som KSLA-ledamöterna får möjlighet att träffa unga och lovande personer i början av sina karriärer. Mentorer och adepter paras ihop baserat på utbildningsbakgrund, yrkeserfarenhet och intresseområden.

Mentorskapet har som mål att skapa nätverk som knyter samman ledamöter inom KSLA med unga studenter, yrkesverksamma och praktiker från olika verksamhetsfält. Syftet är att deltagarna ska kunna dela och utbyta kunskap och erfarenhet kring de gröna näringarna. Detta ska bidra till personlig utveckling för båda parter.

Så här säger tidigare deltagarna Katarina och Isabella om mentorskapet:

”Inte bara har vi blivit goda vänner, utan mentorskapet har också lett till något konkret…//…Vänskapen betyder att vi samtalar om stort och smått i vardag och arbete. Det är fint att ha en samtalspartner som är lite utanför ens vanliga krets och utanför ’bubblan’ man befinner sig i normalt, vilket bland annat ger nya personliga insikter och vidgar perspektiven.”

Programmet varar knappt ett år och innefattar cirka tre gemensamma fysiska träffar mellan samtliga mentorer och adepter på KSLA:s kansli i Stockholm, med möjlighet att delta i KSLA:s årliga högtidssammankomst som avslutning. Mellan träffarna uppmanas mentorer och adepter att själva utveckla sina relationer och hålla kontakten.

Låter KSLA:s mentorskapsprogram som något för dig?

Anmäl dig via denna länk senast den 31 januari 2019!

OBS! Anmälan är en intresseanmälan. Ett urval sker med ledning av uppgifterna i anmälningsformuläret. Besked om deltagande sker efter att anmälan stängt.

Har du några frågor kring mentorsprogrammet? Hör av dig till mentor@ksla.se.

Mentorskapsprogrammet är en del av verksamheten i KSLA:s Ungdomsutskott.
Läs mer om det här →