Platschef/VD till Enaforsholm Fjällgård

Enaforsholm Fjällgård är en riktig pärla mellan Åre och Storlien i västra Jämtland. Här erbjuder vi bra boende, god mat och bekväma äventyr vid fjällets fot och älvens strand.

Enafors är beläget i tillväxtregionen mellan Sundsvall och Trondheim. Västjämtlands attraktivitet kommer att öka ytterligare tack vare stora investeringar i bland annat järnväg till Trondheim och utbyggnad av skidliftar i Storlien. Anläggningen som är i mycket gott skick, har många positiva och nöjda gäster och god utvecklingspotential.

Vårt nuvarande värdpar Bosse och Ingalill söker sig nu nya utmaningar efter nio år på Enaforsholm Fjällgård.

Därför söker vi en driftig och allsidig person med erfarenhet av att ansvara för en turistinriktad verksamhet. Platschefen måste ta ett helhetsgrepp över såväl den dagliga driften som Fjällgårdens fortsatta utveckling. Viktiga egenskaper är entreprenörsanda, affärssinne och stark känsla för gästservice.

Fjällgården tillhör A.W. Bergstens stiftelse som förvaltas av KSLA (Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien). En friliggande och trivsam tjänstebostad finns vid fjällgården.

Information om Enaforsholm, se www.enaforsholm.se.

Frågor? Kontakta akademiagronom Magnus J Stark, tel. 070-347 41 60, eller akademiens VD Carl-Anders Helander, tel 0708-26 66 02.

Skicka din ansökan till magnus.stark@ksla.se senast 10 oktober 2016. Tillträde vid årsskiftet eller efter överenskommelse.

 

Tjänsten utannonseras även på