Ungdomsutskottet bjuder in till vintermingel och workshop

Alumniträff

Har du suttit i Ungdomsutskottet, varit med i en Caseutmaning, deltagit i mentorskapsprogrammet eller på något annat sätt haft kontakt med KSLA:s ungdomsverksamhet, är du varmt välkommen på alumniträff med workshop och mingel!


Ungdomsutskottet bjuder in till vintermingel och workshop Mer information
Mer information

Ungdomsutskottet ska bidra till att utveckla KSLA:s verksamhet mot ökad kvalitet och diversitet genom att engagera unga praktiker och akademiker att delta i KSLA:s verksamheter, tillföra sina perspektiv och erfarenheter och påverka arbetet. Utskottet driver bland annat Caseutmaningen och Mentorskapsprogrammet.

Vi bjuder nu in dig, som någon gång haft med KSLA:s verksamhet för unga att göra, till vintermingel och workshop. Det blir ett tillfälle att förkovra sig i aktuella frågor, återknyta med tidigare kontakter, göra nya bekantskaper och diskutera utskottets kommande verksamhet. Vi kommer också att ta upp frågor i fokus för KSLA samt beröra de areella näringarnas samtid och framtid. Välkommen!

Mer info om Mentorskapsprogrammet och Caseutmaningen. Håll utkik efter 2024 års upplägg!


EU:s utvidgning med fokus på jordbruket i Ukraina

4/6: Hur ser tidsplanen ut för en utvidgningsprocess inom EU? Vilka reformer behövs av jordbrukspolitiken och budgetprocess? Vilka är vinsterna för Sverige? Dessa frågor diskuteras vid webbinariet.

EU:s utvidgning med fokus på jordbruket i Ukraina

4/6: Hur ser tidsplanen ut för en utvidgningsprocess inom EU? Vilka reformer…

Smaka på hela Sverige! Landskapsmåltid blir måltidsdestination

30–31 maj: Vi samverkande akademier går nu vidare i det gastronomiska utvecklingsarbetet genom att förstärka gastronomiska besöksmål och bidra till att utveckla nya attraktiva måltidsdestinationer i hela Sverige.

Smaka på hela Sverige! Landskapsmåltid blir måltidsdestination

30–31 maj: Vi samverkande akademier går nu vidare i det gastronomiska utvecklingsarbetet…

Nya strömningar – vig en dag för vatten

22/5: Vi behöver bli bättre på att samverka kring vattenhushållning och hur vi hanterar vatten i landskapet. Seminariet innehåller både ett klimatperspektiv och olika exempel på samarbeten och arbetssätt som lyfter frågan om vatten och vattenhushållning från fältet och stadsplanen till en landskapsnivå.

Nya strömningar – vig en dag för vatten

22/5: Vi behöver bli bättre på att samverka kring vattenhushållning och hur…

Rapportlansering ”Bruka utan att förbruka”

27/5: Arbetsgruppens slutrapport tar upp resursförbrukningen, inklusive förbrukningen av fossil energi, i ett brett perspektiv, och presenteras vid detta seminarium.

Rapportlansering ”Bruka utan att förbruka”

27/5: Arbetsgruppens slutrapport tar upp resursförbrukningen, inklusive förbrukningen av fossil energi, i…