Avtackning av akademisekreterare Eva Pettersson

Öppet hus

Akademiens sekreterare och vd Eva Pettersson går i pension och vi bjuder in till avtackning måndagen den 30 januari 2023 kl 16–18 på Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien.

Varmt välkommen!

Jan Fryk, preses, och Lena Ingvarsson, vice preses


Avtackning av akademisekreterare Eva Pettersson Mer information
Mer information

Den som vill uppmärksamma Eva med en gåva får gärna göra det i form av ett bidrag till We Effect: Swish 9010018 • Pg 901001-8 • Bg 901-0018

Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien, Drottninggatan 95 B i Stockholm.
T: Odenplan eller Rådmansgatan.


KSLA i utveckling – uppdaterat strategiskt ramverk och nya ledamöter

12/12: Det nya strategiska ramverket för den närmaste fyraårsperioden liksom mottagarna av akademiens priser och belöningar samt våra 21 nya svenska ledamöter och hedersledamot presenteras vid årets sista sammankomst. Välkomna!

KSLA i utveckling – uppdaterat strategiskt ramverk och nya ledamöter

12/12: Det nya strategiska ramverket för den närmaste fyraårsperioden liksom mottagarna av…

Global Outlook – meet the Academy’s new international fellows

27/1: Meet our newly elected international felllows at the seminar ”Global Outlook”. They will introduce themselves and their research, expertise and experiences.

Global Outlook – meet the Academy’s new international fellows

27/1: Meet our newly elected international felllows at the seminar "Global Outlook".…

Svensk jordbrukspolitisk omvandling dokumenterad

4/12: Ett KSLA-projekt som sträcker sig från regleringsjordbruket till inträdet i EG/EU belyser omvandlingen av svensk jordbrukspolitik.

Svensk jordbrukspolitisk omvandling dokumenterad

4/12: Ett KSLA-projekt som sträcker sig från regleringsjordbruket till inträdet i EG/EU…

Samtal med landsbygdsministern & glöggmingel

3/12: Vilka utmaningar, behov och möjligheter finns och behövs för svensk livsmedelsproduktion? Välkommen till samtal med landsbygdsministern och glöggmingel på KSLA.

Samtal med landsbygdsministern & glöggmingel

3/12: Vilka utmaningar, behov och möjligheter finns och behövs för svensk livsmedelsproduktion?…