FULLTECKNAT !!
Mat med prat om klimat är en restaurangkväll och samtidigt ett seminarium om matens hållbarhetsfrågor, i första hand dess klimatpåverkan.
I restaurang Magasinet i Falun dukas det upp en smakrik buffé som kombineras med goda samtal om matens hållbarhetsfrågor, i första hand utifrån klimatpåverkan.
Fokus ligger på lockande lösningar och förhoppningsvis leder kvällen till nya insikter och smaker som gör att vi kan ändra våra vanor. Kvällens experter har bred kunskap och bjuder garanterat på en och annan aha-upplevelse!
Mat med prat om klimat arrangeras av Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien (KSLA) och Föreningen Kulturstöten i samarbete med Kulturföreningen Magasinet och Kokkonsten Matstudio.
17/11: Tredje träffen i KSLA:s mentorskapsprogram har temat ledarskap och hållbarhet i skogssektorn.
17/11: Tredje träffen i KSLA:s mentorskapsprogram har temat ledarskap och hållbarhet i…
4/12: Vid kommitténs slutseminarium presenterar lantbrukare, forskare och rådgivare viktiga faktorer att tänka på när man utvecklar sitt odlingssystem.
4/12: Vid kommitténs slutseminarium presenterar lantbrukare, forskare och rådgivare viktiga faktorer att…
4/2: Seminariet presenterar en lägesbild om svenskt vattenbruk, ny forskning samt möjligheter och hinder för vattenbruk i norra Sverige. Var, vad och hur ska vi odla fisk i framtiden?
4/2: Seminariet presenterar en lägesbild om svenskt vattenbruk, ny forskning samt möjligheter…
19/1: KSLA bjuder in till ett rundabordssamtal för att diskutera tankar och idéer om de skogliga samlingarnas framtida hantering. (Särskilt inbjudna.)
19/1: KSLA bjuder in till ett rundabordssamtal för att diskutera tankar och…