Kompetensförsörjning i livsmedelssystem


KSLA

Kommittén för kompetensförsörjning inom livsmedelssystem

Kommitténs syfte är att belysa problematiken med kompetensförsörjning inom lantbruks- och livsmedelssektorn, med främst politiker, utbildningsanordnare, företag och organisationer inom branschen som målgrupper.

Kommittén sorterar under Jordbruksavdelningen, mandattid 2020–2022.

Medlemmar

  • Agronom Ann-Britt Karlsson (ordf), KSLA-J
  • Docent Cecilia Mark Herbert (sekr), KSLA-S
  • Förhandlare Lena Andersson
  • Vd Magnus Därth
  • Lantmästare Christian Hidén, KSLA-J
  • AgrD Maria Karlsson

samt Linda Cederlund, akademihortonom, Jordbruksavdelningens sekreterare

Kommunikationsansvaret roterar inom gruppen.

 


Hur påverkar olika typer av växtföljder inlagring av organiskt kol i jordbruksmark?

Särskilt inbjudna diskuterar den 21 april Formas sammanställning och analys av hur…

Replik: Engagemang och kunskapsutbyte i areella frågor är grunden för KSLA

KSLA är i högsta grad engagerad i en rad synnerligen angelägna skogsfrågor;…

Social hållbarhet i livsmedelssystemet

Webbinarium 20 april som fokuserar på social hållbarhet och är en del…

Granbarkborrens härjningar, del 2

KSLA-podden avsnitt 9: Vad har vi lärt oss av tidigare utbrott av…