Förteckning över bibliografier om mat och livsmedel i KSLA:s bibliotek


Det vi inte producerar i fredstid kan inte produceras i kristid Mer information
Mer information

Bibliografier om mat och livsmedel i Kungl. Skogs- och Lantbruksakademiens bibliotek.


Rundabordssamtal om arbetskraft i svensk skogsvård – KSLA Nytt & Noterat nr 4-2021

Skogsavdelningen genomförde tre rundabordssamtal om arbetskraft under 2021. Här ett kort referat.

Rundabordssamtal om arbetskraft i svensk skogsvård – KSLA Nytt & Noterat nr 4-2021

Skogsavdelningen genomförde tre rundabordssamtal om arbetskraft under 2021. Här ett kort referat.

Förteckning över plansch- och kartmaterial i KSLA:s bibliotek

Förteckning över plansch- och kartmaterial i KSLA:s bibliotek

Akvakulturens potential i en biocirkulär ekonomi – KSLA Nytt & Noterat nr 2-2019

Referat från Wallenberg-seminariet ”Sustainable Aquaculture at local and global scales” den 21 mars 2019.

Akvakulturens potential i en biocirkulär ekonomi – KSLA Nytt & Noterat nr 2-2019

Referat från Wallenberg-seminariet ”Sustainable Aquaculture at local and global scales” den 21 mars 2019.

Förteckning över litteratur om mat och livsmedel under antiken i KSLA:s bibliotek

Litteratur om mat och livsmedel under antiken i Kungl. Skogs- och Lantbruksakademiens bibliotek

Förteckning över litteratur om mat och livsmedel under antiken i KSLA:s bibliotek

Litteratur om mat och livsmedel under antiken i Kungl. Skogs- och Lantbruksakademiens bibliotek