Soppservering utanför KSLA den 17 oktober kl 11–14 när Måltidens dag firas.
Årets soppa är gjord på blomkål och serveras utanför KSLA av elever från Stockholms hotell- och restaurangskola.
Hedersledamot Christina Möller är på plats och berättar tillsammans med ledamot Carl Jan Granqvist och Stephan Möller, Gastronomiska akademin, om måltidens betydelse. Välkommen!
Mer om den offentliga måltidens dag hittar du här.
Priser och belöningar för goda insatser inom de areella näringarna delades ut vid höstens sista akademisammankomst.
15/1: C.F. Lundströms stiftelse lämnar bidrag till forskare för främjande av vetenskaplig forskning och sociala ändamål.
30/12: SLO-fonden främjar ändamålsenlig mekanisering och byggnadsverksamhet inom jord- och skogsbrukets områden med företräde för åtgärder till förbättrande av arbetsmiljön. Välkommen med ansökningar senast…