Soppservering utanför KSLA den 17 oktober kl 11–14 när Måltidens dag firas.
Årets soppa är gjord på blomkål och serveras utanför KSLA av elever från Stockholms hotell- och restaurangskola.
Hedersledamot Christina Möller är på plats och berättar tillsammans med ledamot Carl Jan Granqvist och Stephan Möller, Gastronomiska akademin, om måltidens betydelse. Välkommen!
Mer om den offentliga måltidens dag hittar du här.
Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien välkomnar i år 26 nya ledamöter! De valdes in vid akademisammankomsten den 13 november. De representerar olika perspektiv och erfarenheter…
17/11: Tredje träffen i KSLA:s mentorskapsprogram har temat ledarskap och hållbarhet i skogssektorn.
Sveriges första samlade jakthandbok. Boken ger en välformulerad bild av den samtida kunskapen om jakt och villebråd och författarens tidiga och framsynta tankar rörande…