Soppservering utanför KSLA den 17 oktober kl 11–14 när Måltidens dag firas.
Årets soppa är gjord på blomkål och serveras utanför KSLA av elever från Stockholms hotell- och restaurangskola.
Hedersledamot Christina Möller är på plats och berättar tillsammans med ledamot Carl Jan Granqvist och Stephan Möller, Gastronomiska akademin, om måltidens betydelse. Välkommen!
Mer om den offentliga måltidens dag hittar du här.
KSLA har yttrat sig över remissen ”Reglering av veterinärpersonal med mera vid höjd beredskap LI2024/01748”
9/5: Vad skulle krävas för att biokrediter ska bli ett effektivt bidrag för att skydda den biologiska mångfalden?
15/4: Dags att nominera mottagare av KSLA:s priser för enastående insatser i de gröna näringarna.
För internationellt banbrytande forskning och utveckling inom livsmedel, jordbruk, djurhälsa eller ekologi.