Livsmedelsproduktionen ska öka i Sverige. Det är politiker och branschföreträdare överens om. För att detta ska bli verklighet krävs förutsättningar av olika slag. Biologiska resurser ska hanteras i ett hållbart system inom primärproduktion, förädling och försäljning och för detta krävs kompetens på olika nivåer.
Seminariet/webbinariet riktar sig till alla med intresse för kompetensförsörjningen i de gröna näringarna. Det är en avslutning och sammanfattning av det arbete som gjorts i KSLA:s kompetenskommitté under perioden 2020–2022 och fokuserar på kompetensfrågorna som en förutsättning för ökad inhemsk livsmedelsproduktion.
16/6: Solkraften kan byggas ut snabbare än andra kraftslag och lyfts fram som ett viktigt alternativ i klimatomställningen.
16/6: Solkraften kan byggas ut snabbare än andra kraftslag och lyfts fram…
9/6: Celebrating 75 Years of the Swedish FAO Committee: we look forward to the future of sustainable food systems and international cooperation.
9/6: Celebrating 75 Years of the Swedish FAO Committee: we look forward…
26/5: Genom utbyte av kunskaper, erfarenheter och framtidsspaning ges adepter och mentorer i KSLA:s Mentorskapsprogram möjlighet till inspiration, utveckling och nätverkande.
26/5: Genom utbyte av kunskaper, erfarenheter och framtidsspaning ges adepter och mentorer…
10/6: Med ett halvdagsseminarium uppmärksammar KSLA Sveriges EU-medlemskaps historia, samtid och framtid, med fokus på den gröna sektorn.
10/6: Med ett halvdagsseminarium uppmärksammar KSLA Sveriges EU-medlemskaps historia, samtid och framtid,…