Se filminspelning från aktiviteten!
Mat äter vi för att det är gott, för att hålla oss friska, för att uttrycka vår personlighet, för att uppleva gemenskap. Skälen är många till varför vi väljer matmönster och särskilda livsmedel. KSLA:s seminarium ”Mat i tiden – livsstil, mode eller hälsa” vill belysa några av dessa matens betydelser för individer och samhälle.
Mat i tiden-seminariet kommer att belysa och diskutera en rad aspekter av en fråga som berör folksjälen djupt.
Hjärtligt välkomna!
@KSLA_Academy #matitiden
Moderator Tommy Cederholm, professor i klinisk nutrition, Uppsala universitet
29/4: Olika aspekter kring såväl befintliga som framtida mätningar av biologisk mångfald kommer att tas upp på det här seminariet, som är kommitténs slutseminarium.
29/4: Olika aspekter kring såväl befintliga som framtida mätningar av biologisk mångfald…
11/4: Svensk försörjningsberedskap står inför stora utmaningar och skogssektorn är en central, men ofta förbisedd, del av lösningen. KSLA och IVA har analyserat skogens betydelse för beredskapen. De preliminära slutsatserna presenteras vid seminariet.
11/4: Svensk försörjningsberedskap står inför stora utmaningar och skogssektorn är en central,…
25/3: In this lunch talk, two of KSLA’s most recently elected international fellows will present their research relating to the forest and wood policy developments in the European Union.
25/3: In this lunch talk, two of KSLA's most recently elected international…
19/3: A Bertebos Prize Seminar on advances in the shifts towards a sustainable and resilient food system.
19/3: A Bertebos Prize Seminar on advances in the shifts towards a…