Fisk är bra mat som ger kroppen många viktiga näringsämnen. Men vilken fisk bör vi äta och varför? Vad säger forskare och myndigheter och vilket ansvar tar handeln för att fisken vi köper är uthålligt fiskad eller odlad?
Seminariet samarrangeras av SIK, Institutet för Livsmedel och Bioteknik och KSLA, Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien. Varmt välkommen till en lärorik eftermiddag med konsumentperspektiv!
17/9: Temat på Mentorskapets andra träff är generationsskifte, framtid och ledarskap: vilket stöd behöver unga för att våga och för att lyckas? Hur fattas besluten inom familjen? Med flera frågor inom området.
17/9: Temat på Mentorskapets andra träff är generationsskifte, framtid och ledarskap: vilket…
23/10: Den globala utmaningen framöver består i att bättre hushålla med resurserna – Rifo-seminarium på KSLA.
23/10: Den globala utmaningen framöver består i att bättre hushålla med resurserna…
1/10: Skicka in din nominering till Anders Elofsons medalj: framträdande företrädare för forskning och försök, upplysning och information samt praktisk verksamhet inom betes- och vallfrågor, fröodling samt frökontroll rörande vallväxter.
1/10: Skicka in din nominering till Anders Elofsons medalj: framträdande företrädare för…
11/9: Net removal of greenhouse gases through nature-based climate solutions is a crucial aspect of a sustainable future.
11/9: Net removal of greenhouse gases through nature-based climate solutions is a…