Verksamhetsplanering 2019

Akademisammankomst

Verksamhetsplanering 2019 Mer information
Mer information

Endast särskilt inbjudna.

Verksamhetsplanering 2019 för KSLA:s arbetsutskott, utskott, kommittéer och projekt

Välkomna till KSLA:s arbete med att stärka de gröna näringarna för en hållbar framtid! För första gången någonsin i KSLA:s historia kör vi en gemensam verksamhetsplaneringsdag med våra tre avdelningar och Nämnden för bibliotek, arkiv och historiska projekt (BAHP).

Syftet med dagen är att utveckla ett gemensamt språk och synsätt i KSLA:s verksamhetsplanering och ge möjligheter till nya idéer och synergier mellan KSLA:s olika verksamheter. Målet är att vid dagens slut:

  • finns färdigställda förslag till de olika gruppernas verksamhetsplan 2019, inklusive budget,
  • ni har fått ökad kunskap om KSLA:s verksamheter och varandra.

Ni som får denna inbjudan är medlem i någon av KSLA:s utskott, arbetsutskott, kommittéer eller projekt. På förmiddagen försöker vi väcka oss till liv efter semesterdvalan och på eftermiddagen blir det lite hands-on arbete i respektive grupp. Några av er är medlemmar i fler än en grupp, ange samtliga i samband med anmälan. Som vanligt befinner sig alla grupper i olika planeringsfaser, t.ex. för någon blir 2019 det första verksamhetsåret, för andra blir det sista.

Ta mer er senaste versionen av er grupps verksamhetsplan, som ni under dagen kan fylla på med vägledning och inspiration från KSLA:s övergripande plan för verksamhet och inriktning. Läs mer om den här. Vi bifogar också KSLA:s kommunikationspolicy och -strategi samt en beskrivning vad det innebär att arbeta i en kommitté.

När vi samlas för fördrink kl. 18 så ses vi med uppdaterade verksamhetsplaner och färdiga ansökningar för 2019 års aktiviteter. Förhoppningsvis kommer de flesta frågetecken att rätas ut under planeringen, men som ni alla vet är det är inte bara planen som är det viktiga utan även själva planeringen.

Resor och boende bokar ni själva och era utlägg återbetalas mot reseräkning (se mer här).

För mer information och program, se ovanstående PDF-inbjudan


Var befinner vi oss – vart är vi på väg?

10/9: KSLA-dagen, liksom dess föregångare som en gemensam verksamhetsplaneringsdag, har på olika sätt handlat om hur akademien i sin helhet och genom kommittéer, utskott arbetsgrupper tar sig an angelägna frågor.

Var befinner vi oss – vart är vi på väg?

10/9: KSLA-dagen, liksom dess föregångare som en gemensam verksamhetsplaneringsdag, har på olika…

Vad innebär valresultatet till EU-parlamentet för livsmedelssektorn i Sverige och EU?

12/9: Vad betyder valresultatet och parlamentets respektive kommissionens nya sammansättning för EU:s jordbruks- och livsmedelssektor den kommande femårsperioden?

Vad innebär valresultatet till EU-parlamentet för livsmedelssektorn i Sverige och EU?

12/9: Vad betyder valresultatet och parlamentets respektive kommissionens nya sammansättning för EU:s…

Beredskap och ny teknik – sårbarheter och möjligheter

11–12/10: Dags att ansöka till Caseutmaningen där årets uppgift är att identifiera hur ny teknik kan bidra till att göra försörjningssystemet mer förberett på kriser.

Beredskap och ny teknik – sårbarheter och möjligheter

11–12/10: Dags att ansöka till Caseutmaningen där årets uppgift är att identifiera…

Hjärtahjärna – 50 år av samtidskonst genom Marika och CG Wachtmeisters samling

3/9: Vi har glädjen att kunna erbjuda akademiens ledamöter en specialvisning av utställningen på Liljevalchs ledd av Marika och CG Wachtmeister.

Hjärtahjärna – 50 år av samtidskonst genom Marika och CG Wachtmeisters samling

3/9: Vi har glädjen att kunna erbjuda akademiens ledamöter en specialvisning av…