Annorlunda matseminarium i Falun – KSLA Nytt & Noterat nr 3-2019

Kommittén för land och stad höll ett verkligt annorlunda seminarium på Restaurang Magasinet i Falun den 3 oktober. Det arrangerades tillsammans med Föreningen Kulturstöten och i samarbete med Kulturföreningen Magasinet och Kokkonsten Matstudio.


Det vi inte producerar i fredstid kan inte produceras i kristid Mer information
Mer information

Mat med Prat om Klimat var en restaurangkväll med buffé och samtidigt ett seminarium om matens hållbarhetsfrågor, i första hand dess klimatpåverkan.

Arrangemanget, som varit utsålt sedan många veckor mötte stor uppskattning av gästerna.


Hållbara livsmedelssystem måste tas på allvar – KSLA Nytt & Noterat nr 1-2021

En dag för nationell dialog om det svenska och globala livsmedelssystemet den 25 januari 2021.

Hållbara livsmedelssystem måste tas på allvar – KSLA Nytt & Noterat nr 1-2021

En dag för nationell dialog om det svenska och globala livsmedelssystemet den 25 januari 2021.

Vad vi kan – och inte kan! De globala utmaningarna kräver breda samarbeten – Aktuellt från KSLA nr 4-2022

Rapport från Kungl. Fysiografiska Sällskapets symposium på Lunds universitet 23 november 2022.

Vad vi kan – och inte kan! De globala utmaningarna kräver breda samarbeten – Aktuellt från KSLA nr 4-2022

Rapport från Kungl. Fysiografiska Sällskapets symposium på Lunds universitet 23 november 2022.

De Phalaena Bombyce – om silkesfjärilen

Dissertatio Academica de Phalaena Bombyce

De Phalaena Bombyce – om silkesfjärilen

Dissertatio Academica de Phalaena Bombyce

Räcker virket från skogen? – KSLA Nytt & Noterat nr 2-2018

Referat från IVA-/KSLA-seminariet ” Räcker virket från skogen?” den 19 april 2018.

Räcker virket från skogen? – KSLA Nytt & Noterat nr 2-2018

Referat från IVA-/KSLA-seminariet ” Räcker virket från skogen?” den 19 april 2018.