KSLA Nytt 1-2009


Det vi inte producerar i fredstid kan inte produceras i kristid Mer information
Mer information

Aktuella skrifter från KSLA, Märkesåret 1809, Högtidssammankomsten 2009, Priser och belöningar 2009, Säkrare livsmedel med ny myndighetsstruktur?, Matkommittén – håller grytan kokande, Viltkött öppnar dörren till ”det nya matlandet Sverige”, Sekreteraren har ordet & Remisser, Aktuell ledamot – internationellt pris till Jan Philipsson, Kunglig medalj till Per Wramner, Abraham Niclas Edelcrantz – en gång till, Nytt från ANH – rapport från ett boksläpp, Enaforsholm – rapport den 1 mars och våra kurser, Kalendarium


Koll på kolet – KSLAT nr 2-2021

Om kolflödet i det svenska jordbruks- och livsmedelssystemet – en unik sammanställning av kolets kretslopp i den svenska värdekedjan för livsmedel, var i kedjan kolet binds in, lagras i mark och livsmedel och var svinn och läckage uppstår.

Koll på kolet – KSLAT nr 2-2021

Om kolflödet i det svenska jordbruks- och livsmedelssystemet – en unik sammanställning av kolets kretslopp i den svenska värdekedjan för livsmedel, var i kedjan kolet binds in, lagras i mark och livsmedel och var svinn och läckage uppstår.

Freja ANH 2010-4

Freja ANH 2010-4

Aktuellt från KSLA nr 3-2022

Med bl a lite om bibliotekets arbete med Karin Greens GMO-klippsamling.

Aktuellt från KSLA nr 3-2022

Med bl a lite om bibliotekets arbete med Karin Greens GMO-klippsamling.

Fiskar och fiske i Sverige

En faktaspäckad djupdykning bland fiskar och fiske i Sverige, sammanställd av KSLA:s fiskekommitté 2004.

Fiskar och fiske i Sverige

En faktaspäckad djupdykning bland fiskar och fiske i Sverige, sammanställd av KSLA:s fiskekommitté 2004.