FULLTECKNAT !!
Mat med prat om klimat är en restaurangkväll och samtidigt ett seminarium om matens hållbarhetsfrågor, i första hand dess klimatpåverkan.
I restaurang Magasinet i Falun dukas det upp en smakrik buffé som kombineras med goda samtal om matens hållbarhetsfrågor, i första hand utifrån klimatpåverkan.
Fokus ligger på lockande lösningar och förhoppningsvis leder kvällen till nya insikter och smaker som gör att vi kan ändra våra vanor. Kvällens experter har bred kunskap och bjuder garanterat på en och annan aha-upplevelse!
Mat med prat om klimat arrangeras av Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien (KSLA) och Föreningen Kulturstöten i samarbete med Kulturföreningen Magasinet och Kokkonsten Matstudio.
I detta webbinarium den 20 april fokuserar vi på de sociala dimensionerna…
Webbinarium 22 april. Intressena kring skogen är olika, finns gemensamma lösningar?
Del 3, den 24 april, i en akademigemensam seminarieserie om musik för…
Ett rundabordssamtal 28 april för särskilt inbjudna. Myndigheter och skogsvårdsföretagare undersöker möjligheterna…